Stenugnsbageriet

Nordpolens Stenugnsbageri

I oktober 2018 firade Conditori Nordpolen 115 år. Det ville vi att fira genom att öppna en helt nytt butiksbageri som har fått namnet Nordpolens Stenugnsbageri. Hos oss kan man snabbt och lätt handla underbart surdegsbröd som antingen är bakat i våran vedeldade stenugn eller i någon utav våra nya stenugnar som finns synliga i butiken. Största delen av mjölet vi använder kommer från Levene Kvarn och degarna låter vi kalljäsa i minst 24 timmar vilket gör brödet smakrikt och matigt. Självklart så finns det vanliga frallor, vetebröd, wienerbröd och mycket annat gott. Här kan du även ta ett snack med bagaren som har gjort brödet, köpa med dig en fräsch sallad, en god macka, färskpressad juice eller nybryggt kaffe. Butiken finns vägg i vägg med konditoriet - i Varafins gamla lokaler.
FRUKOST TISDAG-FREDAG
Liten frukostpåse:
stenugnsbakad ost- & skinkfralla och nybryggt kaffe
Stor frukostpåse: stenugnsbakad ost- & skinkfralla, nybryggt kaffe, färskpressad apelsinjuice, yoghurt med bär och vår egna müsli

LUNCH
Tisdag-fredag har vi olika sorters sallader som finns klara runt 11.00. Oftast finns det även några sorter klara tidigt på morgonen för dig som vill ha med dig något till jobbet. Ring gärna och beställ om du vill ha många!

Telefon

0512-10056

Mail
brod@nordpolen.se

Varmt välkommen!