Integritetspolicy

BESTÄLLNING

Beställning av tårtor sker tidigast två arbetsdagar före avhämtning.

AVBESTÄLLNING

Avbeställning av tårtor är möjligt fram tills dess att tillverkning av tårta är påbörjad.

BETALNING

Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea. Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik. Payson startade 2004 i Sverige och över en miljon personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet. Läs mer om Payson här: www.payson.se Alla priser är inklusive moms.

LEVERANS

Avhämtning sker på Conditori Nordpolen enligt överenskommelse. Fraktalternativet ”Fast pris” innebär att varorna normalt expedieras och skickas inom två arbetsdagar.

ÅLDERSGRÄNS

För att handla på Nordpolen.se måste du ha fyllt 18 år. Är du yngre än 18 år gammal måste du ha förälders eller målsmans godkännande. Du förutsätts ha läst dessa köpvillkor när du lägger en order. Ordrar som läggs i falskt namn, personnummer eller adress polisanmäls.

LAGRING AV KUNDUPPGIFTER

Vi säljer eller förmedlar aldrig dina uppgifter till tredje part. Vi loggar endast information nödvändig för att du ska kunna genomföra köp, som adress och namn. E-postadress måste anges för att vi ska kunna skicka orderbekräftelse och orderstatus. Vi förbehåller oss rätten att oannonserat använda dina kontaktuppgifter i reklamsyfte för vårt egna produktutbud. Vi loggar IP-adress enbart för användning vid falskbeställningar.

MEDIA

Om du laddar upp bilder till webbplatsen bör du undvika att ladda upp bilder där EXIF-data inkluderar data från GPS-lokalisering. Besökare till webbplatsen kan ladda ned och ta fram alla positioneringsuppgifter från bilder på webbplatsen.

VILKA RÄTTIGHETER DU HAR ÖVER DINA DATA

Om du har ett konto på denna webbplats kan du begära en exportfil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.