Beställning

Beställning av tårtor sker tidigast två arbetsdagar före avhämtning.


Avbeställning

Avbeställning av tårtor är möjligt fram tills dess att tillverkning av tårta är påbörjad.


Betalning

Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.

Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik.

Payson startade 2004 i Sverige och över en miljon personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet.

Läs mer om Payson här: www.payson.se

Alla priser är inklusive moms.


Leverans

Avhämtning sker på Conditori Nordpolen enligt överenskommelse. Fraktalternativet ”Postorder” innebär att varorna normalt expedieras och skickas inom två arbetsdagar.


Åldersgräns

För att handla på Nordpolen.se måste du ha fyllt 18 år. Är du yngre än 18 år gammal måste du ha förälders eller målsmans godkännande. Du förutsätts ha läst dessa köpvillkor när du lägger en order. Ordrar som läggs i falskt namn, personnummer eller adress polisanmäls.


Lagring av kunduppgifter

Vi säljer eller förmedlar aldrig dina uppgifter till tredje part. Vi loggar endast information nödvändig för att du ska kunna genomföra köp, som adress och namn. E-postadress måste anges för att vi ska kunna skicka orderbekräftelse och orderstatus. Vi förbehåller oss rätten att oannonserat använda dina kontaktuppgifter i reklamsyfte för vårt egna produktutbud.

Vi loggar IP-adress enbart för användning vid falskbeställningar.